Toertocht: alle informatie op een rijtje

30-06-2018


Inschrijven

Vrijdag  6 juli 23:59 sluit de voorinschrijving van Fakro's Mooiste. Wil je dus zeker zijn van een startbewijs, schrijf je dan voor deze datum in via www.omloopderzevenheuvelen.nl . De deadline voor een persoonlijk stuurbordje is op dinsdag 3 juli 23:59.

Indien er na vrijdag nog plekken vrij zijn voor de toertocht, is daginschrijving ook mogelijk. Als dit het geval is kondigen we dat na 6 juli aan. Kosten voor daginschrijving zijn €12,50. Je ontvangt hierbij ook een stuurbordje, en twee horecamunten. Bij de inschrijftafel liggen watervaste stiften waarmee je zelf je naam op het stuurbordje kan schrijven.

Stuurbordje

Op zondag 8 juli kan jouw persoonlijke stuurbordje vanaf 08:00 worden afgehaald bij de start van de toertocht. Locatie Zevenheuvelenweg 47. 

Stuurbordjes worden niet verzonden.

Weer

De huidige verwachting geeft aan dat het op 8 juli erg mooi weer gaat worden. warm met een verkoelend briesje. Temperaturen van tussen de 16 en 28 graden. Hou voor jezelf goed het weerbericht in de gaten, het blijft altijd onvoorspelbaar. 

Zorg bij hoge temperaturen dat je voldoende drinkt, en smeer je goed in met zonnebrand. Bij de start en rustpunten van de toertocht is water beschikbaar. 

Bekijk onderstaande link voor de meest up-to-date weersverwachting

https://www.weeronline.nl/Europa/Nederland/BergenDal/4057604#14_dagen

Routes

De routes zijn volledig uitgezet met pijlen en gemakkelijk te volgen. 

In de laatste deelnemersmail sturen we je de routes ook nog in .gpx formaat mee. Dan kan je deze in je telefoon of navigatiesysteem zetten. Deze mail ontvang je normaliter zo'n 3 dagen voor het evenement. Tevens zijn de routes vanaf dat moment beschikbaar op onze website.

 

Tussenposten

De tussenposten worden duidelijk aangegeven op de route. zo'n 1000m voor de post staat een vooraankondigingsbord, en bij de postzelf staat nogmaals een bord. Uiteraard zullen de bevoorradingskraam zelf, en onze enthousiaste vrijwilligers je ook niet ontgaan.

Bij de post zijn onder andere water, sportdrank, bananen, repen en zoutjes beschikbaar.

Finish

Hele route erop zitten? Dan kom je uit op het Village Départ. Het finishterrein van Fakro's Mooiste en de Omloop der Zevenheuvelen. Hier wordt je hartelijk welkom geheten door onze crew. Onze huisfotograaf staat al klaar om jouw top prestatie vast te leggen. In de bewaakte fietstenstalling passen onze mensen op jouw fiets. Jij kan dan gaan genieten van je welverdiende rust: Met een hapje, drankje en heel veel gezelligheid om je heen. 

Wedstrijd

Vlak naast het Village Départ zijn de wedstrijden van de Omloop der Zevenheuvelen. De wedstrijddeelnemers rijden over een parcours van 10.2km en komen dus vaak langs de start/finisg. Ideaal om te kijken dus! 

Hieronder staat het programma voor deze wedstrijden. 

  • 09:30  Amateur / sportklasse  | 7 ronden (72.1 km)
  • 11:45  Recreanten                  | 5 ronden (51.5 km)
  • 14:00  Clubcompetitie            | 14 ronden (144.2 km)

Foto's

Tijdens ons evenement worden foto's gemaakt. Deze foto's kan je na het evenement terugvinden op onze Facebookpagina. Heb je zelf leuke foto's gemaakt en wil je deze delen met ons? Plaats ze in het facebook evenement, of stuur ze naar dirk@omloopderzevenheuvelen.nl .

Bel

De hoofdsponsor van de toertocht: Fakro, geeft iedere deelnemer aan de toertocht een gratis fietsbel. Deze ontvang je bij de start. Zo kun je veilig op weg. Bedankt Fakro!