Omloop der Zevenheuvelen 2019

7 Jul 2019

Village Départ


Al bij de eerste editie van de Omloop der Zevenheuvelen was er een bedrijvenmarkt en horecaplein naast de start en finish van de wedstrijd. Een plek waar alle deelnemers en toeschouwers samenkomen. Dat is aankomend jaar niet anders, wel noemen we het vanaf 2018: Village Départ. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten maar ook een hapje eten en een drankje doen. Uiteraard is er ook muziek en kun je optimaal genieten van een aantal prachtige wielerwedstrijden. Langs het Village Départ staan verschillende kramen van lokale en fiets gerelateerde ondernemers. Voor de kinderen is er dit jaar ook een leuke activiteit. De finish van de toertocht Fakro’s Mooiste komt binnen in het Village Départ, dus in de middag zal het gezellig druk zijn.

Munten

Alle deelnemers aan de toertocht en recreantenkoers ontvangen enkele 'Omloop der Zevenheuvelen munten'. Tijdens ons evenement kan men op verschillende plaatsen met onze eigen Od7H Munten afrekenen. Elke munt representeert een waarde van €2,50, welke als korting geldt.

Parkeren

Deelnemers krijgen in de week voorafgaand aan het evenement een informatiemail met daarin ook parkeerinformatie, toegespitst op hun onderdeel.

Bezoekers worden verzocht te parkeren op het parkeerterrein van het Afrikamuseum, dat een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar heeft gesteld voor het evenement. Uw auto staat hier voor €2 de hele dag bewaakt geparkeerd op loopafstand van het parcours.