Omloop der Zevenheuvelen 2022

31 december 2022

Village Arrivée


Al sinds de eerste editie kent de Omloop der Zevenheuvelen een combinatie van wedstrijden en een toertocht; de twee komen samen op één centraal punt voor elke renner en toeschouwer: het Village Arrivée. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten maar ook een hapje eten en een drankje doen. Uiteraard is er ook muziek en kun je optimaal genieten van een aantal prachtige wielerwedstrijden, vorzien van live wedstrijdcommentaar. Op het Village Arrivée staan verschillende lokale ondernemers die je van een hapje en een drankje voorzien, zodat jij volledig voorzien van de koers kunt genieten. De finish van FAKRO’s Mooiste Toertocht komt binnen in het Village Arrivée, dus in de middag zal het gezellig druk zijn.

Munten

Alle deelnemers aan de toertocht en recreantenkoers ontvangen enkele 'Omloop der Zevenheuvelen munten'. Tijdens ons evenement kan men op verschillende plaatsen met onze eigen Od7H Munten afrekenen. Elke munt representeert een waarde van €2,50, welke als korting geldt.

Parkeren

Bezoekers en deelnemers worden verzocht te parkeren op het parkeerterrein van het Afrika Museum, dat een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar heeft gesteld voor het evenement. Uw auto staat hier gratis de hele dag bewaakt geparkeerd op loopafstand van het parcours. 
De start van toertocht en wedstrijden is gelegen op het terrein van het Afrika Museum, de finish van beide onderdelen ligt iets verderop aan de Van Randwijckweg.