Omloop der Zevenheuvelen 2019

7 juli 2019

Village Départ


Al sinds de eerste editie kent de Omloop der Zevenheuvelen een combinatie van wedstrijden en een toertocht; de twee komen samen op één centraal punt voor elke renner en toeschouwer: het Village Départ. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten maar ook een hapje eten en een drankje doen. Uiteraard is er ook muziek en kun je optimaal genieten van een aantal prachtige wielerwedstrijden. Op het Village Départ staan verschillende lokale ondernemers die je van een hapje en een drankje voorzien, zodat jij volledig voorzien van de koers kunt genieten. De finish van de toertocht Fakro’s Mooiste komt binnen in het Village Départ, dus in de middag zal het gezellig druk zijn.

Munten

Alle deelnemers aan de toertocht, recreantenkoers en amateurkoers ontvangen enkele 'Omloop der Zevenheuvelen munten'. Tijdens ons evenement kan men op verschillende plaatsen met onze eigen Od7H Munten afrekenen. Elke munt representeert een waarde van €2,50, welke als korting geldt.

Parkeren

Deelnemers krijgen in de week voorafgaand aan het evenement een informatiemail met daarin ook parkeerinformatie, toegespitst op hun onderdeel.

Bezoekers worden verzocht te parkeren op het parkeerterrein van het Afrikamuseum, dat een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar heeft gesteld voor het evenement. Uw auto staat hier gratis de hele dag bewaakt geparkeerd op loopafstand van het parcours.