Omloop der Zevenheuvelen 2019

7 Jul 2019


Aanmelden

Informatie


Om dit mooie evenement mogelijk te maken, zijn er veel vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger van de Omloop der Zevenheuvelen ben je het gezicht van de organisatie en werk je samen met de organisatie aan een succesvol evenement waarmee we de schitterende wieleromgeving van Berg en Dal op de kaart zetten.

Als vrijwilliger van de Omloop der Zevenheuvelen ontvang je een vrijwilligersshirt dat je mag houden en zul je een lunchpakketje met eten en drinken meekrijgen.

Mogelijke taken als vrijwilliger:

Verkeer regelen
In aanloop naar het evenement volg je een korte online opleiding waarbij je middels een test jezelf bevoegt om op 8 juli ons parcours verkeersvrij te houden.

Uitpijlen toertocht
Op zaterdag 7 juli gaan we de drie routes van onze toertocht uitpijlen (bewegwijzeren). Elke kruising moet worden voorzien van een pijl, bevestigd met tiewraps. Zondagmiddag moeten alle pijlen weer worden opgehaald.

Opbouwen en afbreken parcours en markt
's Ochtends vroeg zijn er al veel vrijwilligers nodig om samen met onze coördinatoren het parcours, de start/finish locatie en de markt op te bouwen. Na afloop van het evenement moet alles uiteraard ook weer afgebroken worden. Deze taak is goed te combineren met eigen deelname aan het evenement.

Bemannen inschrijftafel/muntverkoop
Achter de inschrijftafel ben je voor veel deelnemers het gezicht van onze organisatie. De deelnemers van de verschillende onderdelen komen naar de inschrijftafel om hun rugnummer op te halen.
Ook hebben we als organisatie een stand in het marktgebied waar munten worden verkocht welke weer kunnen worden uitgegeven op de markt.

Ontvangen sponsoren
Er zijn veel ondernemers en partijen die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van het evenement. Al deze mensen ontvangen wij op zondag 8 juli graag om te laten zien hoe het evenement werkelijkheid is geworden. We hebben een paar vrijwilligers nodig om deze mensen welkom te heten en eventueel een rondleiding te geven.

Mediaproductie
Het zou natuurlijk leuk zijn als we veel foto's en video's overhouden aan ons evenement. Dat is leuk voor de deelnemers, maar ook handig om een aftermovie of promotievideo voor volgend jaar te maken. Indien je over een goede camera beschikt, kunt je dat aangeven, wie weet doen we een beroep op je fotografie/video-skills.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via dirk@omloopderzevenheuvelen.nl.

Aanmelden


De voorinschrijving voor de editie van 2018 is gesloten. Daginschrijving voor de toertocht is mogelijk bij de start.