Omloop der Zevenheuvelen 2022

31 december 2022


Aanmelden

Informatie


Om dit mooie evenement mogelijk te maken, zijn er veel vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger van de Omloop der Zevenheuvelen ben je het gezicht van de organisatie en werk je samen met de organisatie aan een succesvol evenement waarmee we de schitterende wieleromgeving van Berg en Dal op de kaart zetten.

Als vrijwilliger van de Omloop der Zevenheuvelen ontvang je een vrijwilligersshirt dat je mag houden en zul je een lunchpakketje met eten en drinken meekrijgen. De vrijdag na De Omloop (vrijdag 18 juni 2021) ben je uitgenodigd voor de medewerkers BBQ.

Mogelijke taken als vrijwilliger:


Verkeer regelen
In aanloop naar het evenement volg je een korte online opleiding waarbij je middels een test jezelf bevoegt om op 13 juni ons parcours verkeersvrij te houden. Goed om te weten: wie (bij een ander evenement na 14 juni 2020 bevoegd was als verkeersregelaar, is dat 13 juni 2021 nog steeds!

Uitpijlen toertocht
Op zaterdag 12 juni gaan we de drie routes van onze toertocht uitpijlen (bewegwijzeren). Elke kruising moet worden voorzien van een pijl, bevestigd met tiewraps. Zondagmiddag moeten alle pijlen weer worden opgehaald.

Opbouwen en afbreken parcours en Village Arrivée
's Ochtends vroeg zijn er al veel vrijwilligers nodig om samen met onze coördinatoren het parcours, de start/finish locatie en het Village Arrivée op te bouwen. Na afloop van het evenement moet alles uiteraard ook weer afgebroken worden. Deze taak is goed te combineren met eigen deelname aan de recreantenkoers of FAKRO's Mooiste Toertocht.

Bemannen inschrijftafels/muntverkoop
Achter de inschrijftafels ben je voor veel deelnemers het gezicht van onze organisatie. De deelnemers van de verschillende onderdelen komen naar de inschrijftafel om hun rugnummer of stuurbordje op te halen.
Ook hebben we als organisatie een stand op het Village Arrivée waar munten en wielershirts worden verkocht.

Mediaproductie
Het zou natuurlijk leuk zijn als we veel foto's en video's overhouden aan ons evenement. Dat is leuk voor de deelnemers, maar ook handig om een aftermovie of promotievideo voor volgend jaar te maken. Indien je over een goede camera beschikt, kunt je dat aangeven, wie weet doen we een beroep op je fotografie/video-skills.

Meehelpen met de EK-organisatie
Zoals je wellicht weet, werken wij dit jaar samen met de organisatie van het EK voor studenten. Zij organiseren meerdere wedstrijden (ook mountainbiken) tussen 8 en 13 juni. Lijkt het je leuk om daar ook aan mee te werken, dan kun je je via één en hetzelfde aanmeldformulier ook daar voor aanmelden: gewoon even aanvinken dat je meerdere dagen beschikbaar bent.

Voor meer informatie  over alle vrijwilligerstaken, voorkeuren en andere zaken omtrent medewerkers kunt je contact opnemen met leonie@omloopderzevenheuvelen.nl.

Aanmelden


De inschrijvingen voor de editie van 2021 blijven gesloten.